Hvad kan behandlingen afhjælpe?

Mit fokus i behandlingen er en tillidsfuld relation, så du føler tryghed til at være i en proces, der bidrager til, at din krop kommer i balance og derved får frigivet kroppens egen unikke evne til heling.

Målet er at genoprette balance i din krop og frigøre energi til livet og livsudfoldelse.


Da jeg arbejder med særligt fokus på kroppens bindevæv, der findes overalt i kroppen, kan behandlingerne anvendes bredt og være virkningsfulde ved meget forskelligartede symptomer, men kunne være følgende:

Svimmelhed
Spændingshovedpine
Skæren tænder / kæbespændinger
Voldsom hjertebanken
Overfladisk vejrtrækning
Tankemylder
Søvnløshed -problemer
Migræne
Fysiske traumer
Psykiske traumer
Senfølger efter Corona
Senfølger efter kræftbehandling
Belastningsreaktioner ifm. at være pårørende til et sygt familiemedlem
Belastningsreaktioner ifm. at være forælder til et barn i udfordringer
Depression
Angst
Smerter
Sensitivitet
Piskesmæld
Følger efter tidligere eller nuværende sygdom
Nedsat bevægelse efter brud på håndled
Vulvodyni
Senfølger efter hjerneskader f.x. mangelfuld samarbejde mellem højre og venstre kropshalvdel
Følger i forbindelse med spiseforstyrrelser
Reaktioner på traumer
Følger efter operation
Følger efter fødsel

Finder du ikke dine symptomer nævnt ovenfor, er du altid velkommen til at kontakte mig på 61332569 for en gratis og uforpligtende telefonkonsultation. 

Jeg besvarer ikke opkald under behandlinger, så læg gerne en telefonbesked eller send en sms, så kontakter jeg dig hurtigst muligt.

Min tilgang til behandlinger

Mine behandlinger bygger på en holistisk tilgang, hvor jeg ikke skelner mellem krop og sind. Min tilgang er at krop og sind er uadskillelig. Krop og sind er en helhed, der gensidig påvirker og er afhængig af hinanden. Jeg betragter og behandler derfor kroppen sådan.

Jeg har gennem rigtig mange år været optaget af sammenhængen mellem krop og sind og hvordan mennesker påvirkes af f.eks sygdom, smerter, fysiske og psykiske traumer,  uhensigtsmæssige arbejdsstillinger eller arbejdsvilkår, mobning, bekymringer, høje krav til sig selv,  manglende eller ødelæggende relationer til andre mennesker, fertilitetsproblemer, smerter i indre organer osv.

Jeg er optaget af, hvordan bl.a. ovenstående eksempler på symptomer og oplevelser kan blive til fastlåste tilstande i krop og sind, nerve- og hormonsystem og indre organer - og hvordan tilstande akut eller med tiden påvirker det enkelte menneskes livsudfoldelse.
Mest af alt er jeg optaget af, hvordan vi kan hjælpe kroppen ud af denne fastlåste tilstand.

Derfor valgte jeg at uddanne mig og blev færdig som ergoterapeut i 1998. Af samme grund har jeg uddannet mig Kranio- sakral terapeut, Marte Meo terapeut, coach, babyterapeut, AKT-vejleder og mindfulness instruktør. Jeg har ligeledes bl.a.  deltaget i kurser indenfor behandlingen af hjerneskader, sanseintegration samt theraplay.

Uddannelserne kombineret med min erhvervserfaring har givet mig et indgående kendskab til krop og psyke. 

Konsultationerne starter med en samtale, hvor jeg hører om dine symptomer og hvordan de påvirker dig i din dagligdag.
Hvis du kommer til flere behandlinger, starter vi med at tale om, hvordan du har haft det siden sidste behandling.

I behandlingerne diagnosticerer jeg med afsæt i min faglige viden om kroppen og nervesystemet og ved brug af mine hænder.
Behandlingerne foregår oftest rygliggende på briks og er en meget blid og dybdegående behandling, der skaber forudsætning for afspænding, lindring af smerter og mulighed for at fjerne blokeringer.

Afspændingen foregår på knogler, muskler, bindevæv og hinder - afspændingen foregår på hele kroppen, så nervesystemet kan komme i ro og frigive overskud til restituering.Afhængig af din problemstilling kan du have brug for få eller flere behandlinger.

Priser

Du er altid velkommen til at kontakte mig, hvis du er i tvivl om, hvad du skal vælge

60 min. konsultation
650,00 DKK
90 min. konsultation
900,00 DKK
KST-massage
900,00 DKK